Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/i33291/varme-kulde.dk/web/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Varmepumper

Søndergaard køleteknik & VVS forhandler og servicerer alle typer varmepumper til private og erhverv. Vi har mange års erfaring med de traditionelle varmepumper:
Luft til luft varmepumper Luft til vand varmepumper Væske til vand varmepumper (jordvarme)
Vores certificering og mange års erfaring er din sikkerhed for en optimal løsning, som sikre både miljøet og din pengepung mange år ud i fremtiden.
Vi arbejder kun med kvalitetsvarmepumper, som er korrekt testet til det danske klima, og hvor producenterne er villige til at yde længere garanti end de lovpligtige 2 år. Vi har stor fokus på kvaliteten af det arbejde vi udfører – og sælger derfor også kun kvalitetsvarmepumper.

 


 

Luft til luft varmepumper

 

Luft til vand varmepumper

 

Jordvarmeanlæg

 
  Air Conditioner   lufttilvand    Air Quality   
  Priser og info - 
Luft til luft varmepumper
  Priser og info - 
Luft til vandvarmepumper
  Priser og info - 
Jordvarmeanlæg
 


 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning til at vælge den rigtige varmepumpe.
Du kan kontakte os på telefon: 97 32 31 45 / 29 28 22 68 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

kort om de forskellige varmepumpetyper

luft-til-luft-varmepumper  

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper fungerer på den måde, at varmepumpen udnytter energien i udeluften til at levere varme til boligen i form af varm luft. Da denne type varmepumpe ikke skal tilkobles et centralvarmesystem, er installationen den billigste i forhold til andre typer af varmepumper. Varmepumpen har typisk forskellige former for filtrering og afrimning af luften, hvorved vira, fugt, skimmel og andre allergener fjernes på en effektiv måde.
Anvendelse: Mindre helårshuse, sommerhuse samt garagen
Installationen: Luft til luft varmepumpen består af en indedel og en udedel. Udedelen monteres på husets ydervæg eller stilles på jorden, indedelen monteres på indervæggen. Varmepumpen afgiver varme i rummet, hvor indedelen er placeret og den bedste effekt opnåes ved at placere indedelen centralt i huset, så varmen kan fordele sig til de øvrige rum i huset

     
Danfoss DHP-AQ 9kW  

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper udnytter også varmen i udeluften til at producere varme, men i modsætning til luft til luft varmepumpen, producerer denne varmepumpetype varmt vand og kan derved fungere som eneste varmekilde i boligen. Varmepumpen består af en udedel og en indedel. Udedelen er en stor ventilator, som stilles på jorden. Indedelen overfører varmen til centralvarmeanlægget, som fordeler varmen til f.eks. gulvarmeanlægget og vandvarmeren til brugsvand.
Anvendelse: Helårshuse
Installationen: Luft til vand varmepumpen består af en indedel og en udedel. Udedelen stilles på jorden (OBS: bør placeres afsidigst, da ventilatoren kan afføde støjgener). Indedelen placeres tæt på husets centralvarmeenhed. Varmepumper er mest effektive ved varmesystemer, der ikke behøver så høj fremløbstemperatur, da effektiviteten typisk falder med 2-3% for hver grad man øger fremløbstemperaturen til centralvarmeanlægget med. Det er altså vigtigt om varmepumpen skal levere 30-35 grader til et gulvvarmeanlæg eller 50 grader til et radiatoranlæg. En varmepumpe har svært ved at producere varme højere end 55°C. Inden installation, hjælper vi med en vurdering af det eksisterende varmesystem. 

     
jordvarme  

Væske til vand varmepumper (Jordvarme)

ordvarmeanlægget består hovedsagligt af en jordslange, der graves ned i haven og en varmepumpe, der stilles op indendørs. Når solen skinner, opvarmes jorden og en masse energi bliver dermed lagret i de øverste jordlag. Denne energi trækkes ud af jorden via jordslangen og transporteres via en frostsikker væske ind til varmepumpen. Her omsætter varmepumpen varmen til en så høj temperatur, at det passer til husets vandhaner og radiatorer.
Anvendelse: Helårshuse
Installationen:tableringen af jordvarmeanlæg forudsætter, at der er jord nok til at grave slanger ned i. Som en tommelfingerregel kan man regne med ca. 1,5 - 2 meter slange for hver m2 opvarmet boligareal. Har man eksempelvis et hus på 150 m2 skal man derfor regne med 225-300 meter slange. Jordslangerne nedgraves normalt i en dybde af 0,9 - 1,2 meter og i en afstand fra hinanden på 1 - 1,5 meter. Slangerne udlægges normalt i flere løb med en max. længde på 150 meter. Dvs. skal man have 300 meter slange kræver det mindst to løb.

     

 

DanmarksPumpen


Købeloven i Danmark giver to års garanti på fabrikationsfejl. Med en DanmarksPumpe får du 5 ÅRS TOTALGARANTI – ikke blot på DanmarksPumpen, men også på installationen. Det sidste er vigtigt, for arbejdslønnen kan være en væsentlig post. Garantien er netop blevet udvidet medYDERLIGERE 5 ÅRS GARANTI på kompressoren.

 

Montage


Vi monterer og servicerer alle typer varmepumper, du kan læse mere om montagen for de forskellige typer varmepumper

 

En god investering?


Der kan være mange penge at spar, hvis du skifter til en varmepumpe. Din besparrelse vil afhænge af menge forskellige forhold, som f.eks. din eksisterende varmekilde og hvor godt dit hus er isoleret.
Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan du kan spare penge på varmeregningen med en varmepumpe.

 

 

© 2019 Søndergaard Køleteknik & VVS

Please publish modules in offcanvas position.